11/2015 Naapurin blogi

Naapurit ovat ottaneet Kipparintalon asukkaat lämpimästi vastaan.

Fiskari 31 blogi

10/2015, Viralliset avajaiset

Talon viralliset avajaiset vietettiin tiistaina 6.10.2015. Tasavallan presidentti Sauli Niinistö, kaupunginjohtaja Jussi Pajunen ja monet muut kutsuvieraat tekivät juhlista ikimuistoiset. Tunnelmallisissa avajaisissa oman elämänsä kipparit esittivät Leijonakuningas-räpin yhdessä Karri Koiran ja Ruudolfin johdolla. Puheessaan Tasavallan presidentti toivotti Kipparintalon asukkaille paljon onnea asumiseen ja totesi, että kun totuttelun aika on ohi, talo pääsee jokapäiväisestä rytmistä kiinni – niin kuin että presidentti tulee käymään.

Presidentti tuli Kipparintaloon

8/2015, Muuttopäivä

Henkilökunta aloitti talossa 3.8.2015 ja ensimmäiset nuoret muuttivat omiin koteihinsa 10.8.2015.

6/2015, Luovutustilaisuus

Kipparintalo on valmis. Fira luovutti talon Setlementtiasunnoille 12.6.2015.

5/2015, Outi Heiskasen töitä Kipparintaloon

Savulaiset Sirkkaliisa ja Jari Jetsonen lahjoittivat syntymäpäivälahjarahansa Kipparintalon taidehankintaan. Oleskelutilan seinälle rakennetaan Outi Heiskasen grafiikoista kollaasi, jonka teokset ovat Kipparitaloon muuttajien valitsemia. Tänään savulaiset tapasivat akateemikko Outi Heiskasen ja tutustuivat tauluihin.

 

Savulaiset_näyttelyssä_090515
Heiskanen_090515

4/2015, Kuvia työmaalta VI

Lattiat ja kalusteet on nyt asennettu. Alakerran yhteisiin tuleva saunakin alkaa olla valmis.

2/2015, Kuvia työmaalta V

Kipparintalon sisätöissä ollaan edetty jo keittiö- ja kylpyhuonekalusteiden asennustöihin.

2/2015, Johtava ohjaaja

Helsingin kaupunki on nimittänyt Kipparintalon johtavaksi ohjaajaksi Katja Hernesniemen, joka alkaa loppukeväästä rekrytoida henkilökuntaa elokuussa käynnistyvää toimintaa varten.

1/2015, Harjakaiset 22.1.2015

Tammikuun 22. päivä vietimme Kipparintalon harjannostajaisia ravintola Lintulahdenvuoressa. Lämminhenkisessä tilaisuudessa oli paikalla Kipparintalon työmaan henkilökunta, Setlementtiasuntojen, Firan ja kaupungin edustustajia, arkkitehdit Juha Leiviskä ja Kati Murtola sekä tietysti Kipparintalon tulevat asukkaat läheisineen. Juhlapuheiden jälkeen söimme lohisoppaa ja joimme päälle kakkukahvit. Ruokailun lomassa saimme nauttia Puntti Valtosen ja Antti Tammilehdon hauskasta lauluesityksestä. Aikuinen nainen -kappale ei hevillä unohdu. Juhlien jälkeen siirryimme Kipparintaloon ja nuoret pääsivät tutustumaan ensimmäistä kertaa omiin asuntoihinsa. Voi sitä riemun määrää!

Antti ja Puntti
Fazerin kassit
Arkkitehdit
Kipparintalo ja aita

Kevät 2015

Muuttovalmennus

Muutto Kipparintaloon arviolta loppukesästä 2015